Rólam

Rólam

Rólam

   Sokszor tapasztaltam, hogy tőlem kérnek segítséget ismerőseim, hogy segítsek nekik megoldani egy problémát, mivel eltűnt a megbízott szakember, nem végezte elteljesen a rábízott feladatot, vagy hibás volt a kivitelezés. Ekkor fogalmazódott meg a gondolat, hogy egy olyan megbízható, precíz, dinamikus, rugalmas villanyszerelő vállalkozásra van igény, ami túlmutat az általános villanyszerelésen.
  A mai igényeknek megfelelően gyorsabban, rugalmasabban, szélesebb tevékenységgel kell végezni a feladatokat, a személyes kontaktusok mellett, telefonos és online kapcsolattartással, munkafelvétellel. Teljesen felszerelt szerviz autóm segítségével a hibajavítások és kisebb villamoskivitelezések akár azonnal, az első kiszállással egy időben elvégezhetőtek, így lerövidül az ügyféltől elvett időtartam. Mind a saját tudásom, mind a műszerparkom és eszközparkom folyamatosan fejlesztem, hogy minél színvonalasabb és gyorsabb szolgáltatás nyújthassak az ügyfeleimnek.

  A villanyszerelő és erősáramú elektrotechnikus szakmáim elvégzését követően is továbbképzéseken veszek részt, hogy szakmai tudásom napra kész maradjon. A megoldandó feladathoz mérten, mindig a megfelelő létszámmal érkezek. Jó munka kapcsolatot ápolok több kivitelező vállalkozással, akik a biztonságtechnika, klímatechnika területén hasonlóan elkötelezettek szakmájuk iránt, mint én. Az általam elvégzett munka során törekszem az Ön elképzeléseinek magvalósítására, a legjobb tudásom és szakmai gyakorlatom kiaknázásával. Célom az, hogy mindenki számára olyan elektromos hálózatot valósítsak meg, amelyik biztonságos és több éven keresztül szolgálja Önt, családját, vállalkozását. Működési körzet: Székesfehérvár, Veszprém, Polgárdi, Várpalota, Siófok, Balatonfüred, Velence, Gárdony, Pákozd és környező települések.

Hívjon minket a +36 70 613 0667-es telefonszámon.