Rólam

Rólam

Minden, ami villanyszerelés

Sokszor tapasztaltam, hogy tőlem kérnek segítséget ismerőseim, hogy segítsek nekik megoldani egy problémát, mivel eltűnt a megbízottszakember, nem végezte elteljesen a rábízott feladatot, vagy hibás volt a kivitelezés. Ekkor fogalmazódott meg a gondolat, hogy egy olyan megbízható, precíz, dinamikus, rugalmas villanyszerelő vállalkozásra van igény, ami túlmutat az általános villanyszerelésen.

Éveken keresztül egyéni vállalkozóként tevékenykedtem. A villanyszerelési tevékenységek bővülésével, jogosultságokmegszerzésével és céges ügyfeleim megbízásaival azonban lehetőségnyílt, hogy 2022-ben megalapítsam a Demivill Kft.-t.

Mostanra a villanyszerelés kivitelezés mellett, villamosbiztonsági és villámvédelmi felülvizsgálatokat, regisztrált villanyszerelői és E.ON minősített szerelői tevékenységet, továbbá feszültség alatti munkavégzést(FAM) és villanyszerelési és világítástechnikai anyagok forgalmazásával is állunk az ügyfeleink rendelkezésére.

A mai igényeknek megfelelően gyorsabban, rugalmasabban, szélesebb tevékenységgel kell végezni a feladatokat, a személyes kontaktusok mellett, telefonos és online kapcsolattartással, munkafelvétellel.

Mind a saját tudásunk, mind a műszer és eszközparkunk folyamatosan fejlesztjük, hogy minél színvonalasabb és gyorsabb szolgáltatást nyújthassunk az ügyfeleinknek. Az általunk elvégzett munka során törekszünk az Ön elképzeléseinek magvalósítására, a legjobb tudásunk és szakmai gyakorlatunk kiaknázásával.

Célunk az, hogy mindenki számára olyan elektromos hálózatot valósítsunk meg, amelyik biztonságos és több éven keresztül szolgálja Önt, családját, vállalkozását.

Működési körzet: Székesfehérvár, Veszprém, Polgárdi, Várpalota, Siófok, Balatonfüred, Velence, Gárdony, Pákozd és környező települések.
Hívjon minket a +36 70 613 0667-es telefonszámon.